Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ezzel nem csak te vagy így. Elfogadom és láttam sokakat játszani a játékkal, de én hatalmasat csalódtam a Bungie fejlesztőgárdájában. Ez ugyanis egyértelműen nem az én játékom, pedig nagyon vártam az első részt még annak idején bejelentés után. Tőlem függetlenül azért szép teljesítmény ennyi időn át életbentartani ezt a játékot.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ugyan kap minden évben pár órás történetet, de alapvetően Destiny nem egy elejétől végéig játszható játék, hanem arra van kitalálva hogy minden nap újra meg újra elővedd, különböző napi és heti feladatokat adnak a fővárosban, és fejlesztgesd a karaktered hogy ezt minnél gyorsabban meg tudd csinálni ahogy telnek a hónapok. Az elején még 2 órát elvagy a napi szarakodással, így év végén meg 15 perc végigrohanod. Aztán jön a következő kiegészítő ahol minden erőfeszítésed ellenére az erődet a béka segge alá állítják és kezdheted újra

Amúgy én azt hittem hogy ez a textúrázatlan terület csak azért néz így ki mert siettek a bejelentéskor és majd megrajzolják.. tévedtem, ezt így tervezték
előben biztos szebb lesz azért mint a pixeles traileren. -
SunMount3r
nagyúr
Én nem értem ezt a játékot... Legalábbis, amikor még Stadia-n kipróbáltam párszor, egy ideig toltam, mentem, toltam, de aztán hamar mindig kilyukadtam egy olyan helyszínen, ahol totál unalomba fordult az egész, mert az sem volt világos, hogy mit is kellene csinálni a továbbjutáshoz. Az elején még úgy tűnik egy darabig, hogy ez egy olyan Multis játék, ami mégiscsak jó Single Player-es hozzáállással is, aztán kiderül, hogy mégsem, ill. az is, hogy Multi-s ként sem annyira jó, mert a szokásos "Multis" játékmechanikának meg nyoma sincsen benne. Én legalábbis nem tudtam ennyi idő alatt rájönni, hogy hol vannak itt a turpisság elásva, ami miatt ezt egyáltalán egy "jót lehetne" játszani vele...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Destiny 2: Lightfall - Új előzetes érkezett
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

előben biztos szebb lesz azért mint a pixeles traileren.