Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
chicken
senior tag
válasz
BlackWoOd
üzenetére
Szerintem igenis nagy különbség van aközött hogy na ezt vettem ennyiért, és odaadom neked ennyiért és akkor kerestem rajtad ennyit, meg aközött, hogy vettem ennyiért és odaadom ennyiért és ha ezt ezren megcsináljuk akkor keresett tízezer dollárt - a cégem, meg én egy keveset. Mert akkor a cég igenis fizesen a ph-nak a reklámért, vagy a felületért vagy bármi. A California Fitness meg ezek nem kezelhetők úgy, mint a hardverrel variáló fiatalok szerintem :) Bár lehet, hogy télleg eljön az az emeltdíjas sms is:)
-
chicken
senior tag
válasz
BlackWoOd
üzenetére
Na ez az, hogy van más is szerintem, aki mögött vállalkozás áll, de nem MLM!
Az MLM egy szervezett dolog, nem egy kis egyszemélyes ügyeskedés, hogy egy kicsit jobban éljen a gyerek, az a baj.Amögött egy komplett öltönyös rolexórás könyvelős jogászos cég áll általában, sokszor igen nagy és tengerentúli, és az nemolyan, mint eladni hatszáz dévédét, még ha nem is tudni, honnan vannak;] nem?
különben nem véletlenül egy ellenérzéseket kiváltó módszer, azt látom mindig, hogy az amwayesek avonosak akármilyenesek folyton arra kényszerülnek, hogy hosszas vitákon át kell, hogy védjék a céget, a termékeket, a módszert meg saját magukat, és ha megnézed, a bezárt topik is ilyen vitává alakult.
Számomra a legbőszítőbb az a kijelentés volt, hogy ''Én nem árulok semmit.'' Aztán néhány hsz-sal lejjebb - ez nálam 8100 forint...
Nem akarok itt flémelni, de régóta idegesített az a topik. és szerintem semmiképp nem való az állásbörzébe. Sem.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Célegyenesben a Yettel TV
- PlayStation 5
- OpenMediaVault
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jövedelem
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest