- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
alt_
csendes tag
Sziasztok !
Szeretném megvenni a Delta Force Xtreme játékot. Persze bejártam a boltokat, sehol sem kapni. Az interneten lehetne megrendelni a Novalogic-tól persze VISA kártya meg hasonló marhaságok kellenek hozzá ami nekem nincsen. Viszont tudnék utalni egy számlaszámra összeget, persze az meg nem jól a Novalogic-nak
Ennek ellenére szeretném megvenni. Nem vagyok nagy játékos, de a Delta Force annyira megtetszett, hogy le sem tudom tenni. Ha jól sejtem az Xtreme ennek feljavított változata.Szóval a lényeg: a Novalogic 17 $-ért árulja, én hajlandó vagyok 4000 Ft-ot fizetni érte annak aki megszerzi nekem. Persze az illető jó lenne ha legálisan megvenné, nem kalózpéldányt szeretnék ! Tegye fel valami FTP serverre ahonnan letölthetem, és ha működik akkor banki utalással utalom a 4000-et a megadott számlaszámra.
Előre is köszönöm a segítséget !
Üdv, alt_
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Crypto Trade
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ennek ellenére szeretném megvenni. Nem vagyok nagy játékos, de a Delta Force annyira megtetszett, hogy le sem tudom tenni. Ha jól sejtem az Xtreme ennek feljavított változata.