- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Úttörő Exynos chippel készül a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Nekem ez az új pálya nem igazán tetszik.
Nagyon szép meg klassz lenne,csak el van cseszve.
Egyszer voltam rajta és elég is volt.
Először is már aktív csatába rakott ami mindig vacak.
Másodszor miután spawnolás után azonnal megöltek sikerült egy hajóba spawnolnom.
Kellett egy kis idő mire ki ismertem a hajót meg hogy hogy lehet vele jól közlekedni meg lőni,de iszonyú durva.Simán kilőttem a harckocsikat meg az ellenséges hajókat vele.
Nem tudom ennek a hajónak van-e xp-je,késő volt és már nem is néztem meg.Azon kívül hogy nekem szórakoztató volt belőle ölni,szerintem szopás ellene játszani.Bunkerből kilőttem az ellenséges játékosokat vele.
Egy lövéssel négy kill volt a legtöbb.
Lehet hogy az ellenséges hajóval játszó játékos volt béna,de sikerült kilőni úgy hogy nekem 53% volt a hp-m. Kétszer majdnem meghóttam,mert túl mélyen mentem be a zárt területre,de sikerült ki iszkolni. Viszont azthiszem azért is jár xp ha a bemész ellenség mögé és a többiek ott spawnolnak.
Nagyon sok xp-t szedtem össze.
Támadóként a szárazföldön spawnolni kb lehetetlen volt.Szinte minden honnan rálát az ellenség.
Kétszer haltam meg mert szárazföldön akartam spawnolni.
Annyi időm sem volt hogy hasra vágjam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van
- Garanciális! GAMER PC! R7 5800X RX 7700 XT 12GB 32GB 3600MHz Aorus Elite Seasonic 850W Gold
- EPOX EP-4PLAI SOCKET 478 RETRO ALAPLAP
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Piros Lenovo G50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/500HDD/Magyar)
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest