- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Kényelmes vezérlés és testreszabható megjelenés jellemzi a Nothing Headphone-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- A Motorola is Air mobillal készül
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LinX
tag
UP!
Valaki esetleg nem tudna valami jó tippet a border eltüntetésre úgy, hogy a maximalized módban is látszódjon a tálca?
Még senki nem írt ilyet, vagy csak én vagyok túl aprolékos, hogy még a fejlécet is megtervezem? -
LinX
tag
válasz
VladimirR #588 üzenetére
Oxi. Köszi. Megprobálom, ha hazaértem... Amúgy kikapcsolni a keretet eddig is tudtam valahogy, csak akkor maximális ablakméretnél full képernyős lett, tehát a tálcát is eltakarta. Mig amikor keretes, akkro maximálisnál a tálca is látszik.
Megnézem, hogy így mit reagál...
[Szerkesztve] -
LinX
tag
Sziasztok!
Még most ismerkedek a témával, de olyan kérdésem lenne, hogy:
- hol lehet kikapcsolni, hogy ne legyen a form-nak kerete
már egyszer sikerült, de akkro maximalizálásnál egész képernyősbe ment át
Nekem meg olyan kéne, hogy ne legyen windows keret, csak a form, viszont úgy, hogy maximális nagyság esetén a tálca még látható legyen...
Remélem nem komplikáltam túl a kérdést...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest