Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
Aktív témák
-
vombatszomba
csendes tag
Sziasztok!
Ma reggel a Dell Vostro 1015-ös notebookom aksija azt közölte vele, hogy probléma van, cserélni kéne (meglepő volt, mert tegnap pl. hiába volt 50%-on a táp, készenlétbe ment a gép.)
Szeretném kicserélni, de hivatalos dell aksit nem nagyon találok. Ebay-en nézegettem többet, mindegyik utángyártott, elsősorban angolokat találtam.
Nem tudom, hogy be merjek-e vállalni egy utángyártottat és ha igen, milyet. Tudtok ezzel kapcsolatban tanácsot adni, tapasztalatokat megosztani?
A másik, hogy az aksim száma 0F286H, az utángyártottaknál viszont csak F286H-t találok. Ez lényegi különbség vagy nem?Köszönöm mindenki segítségét!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest