- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok
Latitude d630-as géppel kapcsolatba lenne kérdésem.
Valaki foglalkozik EPROM olvasással??? Esetleg priviben is érdekel a dolog, és nem lennék hálátlan.Üdv
-
szmayer1
senior tag
válasz
Misi1979 #15428 üzenetére
Szia
Igen kellene egy kis segítség
Még a BIOS előtt kéri a jelszót és ezért a BIOS beállításáig se jutok el. Nemtudom hogy mi lehet,de valaki azt mondta hogy valószínűleg céges laptop lehetett és a DELL-nek van egy ilyesfajta védelme PL: lopás esetére. Az illetőt azóta se tudom elérni akitől vettem pedig láttam működni tehát jónak kellene lennie.
Egyébként olvastam hogy ez a védelem éppen az ellen van hogyha ellopják akkor ne lehessen használni tehát jó dolog ha tudnám a kódot, de mivel nem tudom ezért már kezdek pipa lenni hogy kiadtam pénzt azért amit nem tudok használni Minden megoldás érdekelne.Üdv: szmayer
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok
Vásároltam egy latutidu d630-as laptopot használtan. Ki is lett próbálva működött minden rendben. A kipróbálás után csak a harmadik nap kapcsoltam volna be, mert volt egyéb elfoglaltágom, de nem lehet mert mielőtt elindulna valami kódot kér. Hívtam az illetőt de semmi hír róla, mert az egyik ismerősét sikerült elérnem és ő azt mondta hogy elutazott Dániába. És senki sem tudja hogy mikor jön haza.
Kérem ha tud valaki segíteni akkor azt megköszönném, mert van egy laptopom ,de mégse.
Van a hátulján egy matrica miszerint a garancia 2010 08 26.-ig szól. Más papírt nem kaptam hozzá.
A segítségeteket előre is köszönöm.Üdv: szmayer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest