Hirdetés
- Új nevet kapott egy lemeríthetetlen Huawei
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
oncsi
őstag
válasz
SAIKON #43381 üzenetére
Bocsi off egy kicsit
Nincs sok filmem. Már a többségét megvettem VHS-en. Majd DVD-n. Meg a neten minden (szemét) elérhető. Az értékeket viszont próbálom menteni. BD-n már inkább csak az ujabbakat venném meg. Meg igazán a fényképek miatt kellene. (43 éves az első fénykép amit magam készítettem) DVD-re mentés miatt már sokat így is elvesztettem. DVD RAM a mostani, még biztosan olvasható média nálam. Sok VHS-t erre mentettem. Ez olyan mint a Dell noti. Nekem bejött, nem is cserélgetem őket sűrűn.
Nézni kell a jövöre is. A Blu Ray sem tünik igazán tartósnak, de most ez van, és talán 2 év múlva lesz valami jobb. -
soldi3r
veterán
válasz
SAIKON #43327 üzenetére
Igazabol nem, szerintem nem normalis es foleg nem altalanos dolog, egyebkent a hasonlat is rossz, az egyik egy oprendszer, a masik egy eeprom.
Az egy mas kerdes, hogy te szeretnel, a te dolgod. 100% hogy van ra megoldas, de gyanitom azert nem foglalkozik vele senki, mert nincs ertelme. -
SAIKON
tag
válasz
SAIKON #19422 üzenetére
Erre esetleg valakinek van ötlete?
D620-as probléma:
A noti standby-ba lett küldve, de állítólag hibernálást írt ki.
Na, azóta nem indul.
A bekapcs gombot megnyomva a hdd led világít a vinyó felpörög, az optikát ellenőrzi és a power led is világít. A kijelző sötét (most néztem monitorral is de az is sötét.)
A venti nem pörög (lehet hogy emiatt nem engedi indulni a gépet? Vagy az alaplap hiba miatt nem idul a venti?)
Ha benyomom a power gombot, a hdd leáll, a bluetooth ikon felvillan, és leáll A GÉP.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nők, nőügyek (18+)
- ASUS notebook topic
- Új nevet kapott egy lemeríthetetlen Huawei
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iMac A2438 (2021) All-in-One 27% 24" 4.5K Retina M1 16GB 2TB SSD gar
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LAPTOP-TABLET! Microsoft Surface Pro 4, i5-6300U, 4GB/128GB, 2736x1824/IPS, TOUCH, garancia!
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest