- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Erős specifikáció, kompakt formában
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
fú, hozzánk is jött be olyan ügyfél, akinek azt mondták, hogy csak akkor él a gyári 3 év garija, ha szépen vezetik a kis matricás füzetét, és évente 1x kitakaríttatja a gépet pénzért náluk... (1-1 ilyen gép szervizéletét visszanézve a DELL-nél lehetnének érdekes dolgok
)
mi meg csak pislogtunk, hogy ilyen van még a mai világban
témához hozzászólva: ahogy Tsebacsi is elmítette, ha ügyesen, sérülés nélkül meg tudjátok csinálni, nyugodtan, de nem kell évente takarítani, főleg, ha nem olyan környezetben van használva, és annyit, hogy igényelné
-
Dhampir
félisten
A közleményben még ezt is írják:
A függőben lévő ügyek kapcsán a laptopszalonkft.zaras@laptopszalon.hu e-mail címen kérhetnek tájékoztatást.
-
-
Szia!
1. Én is így kezdtem, de mivel a lan illesztőt sem rakta fel többekkel együtt, mindent magam telepítettem a DELL oldaláról.
2. a wifi nálam rendben működik, esetleg próbáld meg újratelepíteni a drivereket.
3. a biosban lehet az akku használatának megfelelő módját beállítani. Én ott a hálózatról történő üzemet választottam, pontosan nem tudom mi a neve. Az akkura nem is figyelek azóta, de nem tűnt fel, hogy játék közben merülne. Igaz én csak a WOT-val játszom.
A gépem az elején hangos volt és nagyon melegedett is, aztán az Intel XTU-val -120mV és minden rendben lett.
Még újra kell pasztáznom, mert az egyik mag mindig kicsit magasabb hőfokon üzemel. -
Szia!
Én tavaly novemberben vettem nekem ilyen van bent:
sk hynix 8gb 1rx8 pc4-2666v-sa1-11
AD végződésűt tudtam venni nagyon jó áron glassam-tól.
Érdeklődni telefonon H-P 9-18 vagy itt privátban. +36302452905
Próbáld meg, lehet van még neki, vagy tud szerezni.
A géppel meg vagyok elégedve, hamarosan kerül bele a hdd helyére egy ssd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest