- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddmb
aktív tag
válasz
Szakbarbár #65079 üzenetére
hát, ha ilyen nagy a baj akkor nem tudok segíteni
szerencsére csak 1 db kijelzőm van miniDP-n rákötve a dockolóra, azzal nem szokott baj lenni -
ddmb
aktív tag
válasz
Szakbarbár #65076 üzenetére
Nekem TB18DC dockolóm van, és rengeteget szívtam vele hónapokig: USB-ket ledobta, ethernetet ledobta, kékképernyők naponta 1x-2x... A laptopom drivereinél volt egy ilyen dolog hogy Intel(R) Thunderbolt 3 Firmware Update. Ezt updateltem a legrissebbre, de a gondok nem szűntek meg. Aztán jóval később rájöttem, hogy magának a TB18DC-nek is van saját oldala, és ott is van egy firmware: Dell Thunderbolt Dock TB18DC Firmware Update Utility. Amióta upgradeltem ezt is, azóta egyszer se volt kék képernyőm és a portokat se dobja le. Majdnem hibátlanul működik. Ha kihúzom a hálózatból hétvégére a dockingot, és hétfőn bedugom, majd rácsatlakoztatom a laptopot akkor nem mindig kapcsol be... Ez valami szoftveres gebasz lehet.
Szóval ha beruházol rá, akkor első dolgod legyen az összes firmwaret/drivert frissíteni.
-
Zanik
addikt
válasz
Szakbarbár #65076 üzenetére
Nálam WD-15-nél az egyik monitor nem kapcsol be automatikusan, ha alvó módból ébresztem a gépet, de a power gombot kétszer megnyomva feléled. Más gondom nekem nincs vele, de tudom hogy nem igazán jól kezeli a ki és bedugdosást, mások nálunk is panaszkodnak. Előtte HP-k voltak, azoknak is voltak kurvaságai, szóval nem újdonság hogy szopás van a dokkolókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest