- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
taltos #14702 üzenetére
Tanácstalan vagyok, nekem is IBM, HP Compaq, Dell hármas volt az elmúlt 20 évben rendszeresen, (1-1 Packard Bell, Gericom 15 éve, amikor Németországban éltem, és Sony volt még, valamint egy Lenovo T61. A HP és a Dell volt, ami tökéletesen megfelelt eddig.
A Dellnek ez az új filozófiája verte ki a biztosítékot, hogy egy hétszázezres cuccból kispórolnak egy féldolláros csatlakozót, amiről mélyen hallgatnak, mert az előző Dellekben egy mozdulattal betetted a wlan/wwan/bluetooth kártyát, és már ment is. Bővítésként árulják a belevaló modemet, de ahhoz sincs csatlakozó, balhéznak is miatta a dell.com-on, akik megvették. -
jorden06
senior tag
válasz
taltos #14038 üzenetére
Igen, az általad felsorolt dolgok közül én is sok mindent szerettem volna látni a notimban (elsősorban ULV proci, 15,4 WSXGA LED kijelző, egy integrált és egy diszkrét VGA) de ilyennel sajnos még nem találkoztam üzleti szériában (asus-nál viszont volt egy hasonló consumer) mivel ezek még viszonylag új dolgok. De ha lenne is 1-2 ilyen gép, az új árát biztos nem engedhetném meg magamnak, így nekem ezért esett a HP asis-ra a választásom.
Dell-nél Studio XPS-t néztél, vagy E szériát?
-
jorden06
senior tag
válasz
taltos #14025 üzenetére
HP EliteBook 6930P-re nem is jött szóba pl.? Csak mert ugyanúgy üzleti széria, méretre és teljesítményre pedig hozza a T400-ét. Én a T500 és EliteBook 8530P között gondolkoztam, végül utóbbi lett, mert a T szériát kicsit puritánnak tartottam külsőre, a HP pedig pedig elnyre a 2009-es iF formatervezői díjat is.
-
nkmedve
őstag
válasz
taltos #14025 üzenetére
A szabály szerintem itt úgy van, hogy a diszkrét NV kártyás E6500 és E6400 melegszik, az integrált Inteles nem. Mondjuk ez ugyan úgy igaz a régi szériáknál is.
Tehát választásnál ezt is figyelembe kell venni. Ha valaki csendes, hűvös E szériás Latitude-ot akar, akkor kerülje a diszkrét kártyás változatokat. -
premete
veterán
válasz
taltos #14021 üzenetére
Nekem volt E6400-asom, több is, zaj és melegedés egyiknél sem jelentkezett (40-50 fok között volt általában az üzemi hőfok, a ventillátort nem is hallottam, annyira halk volt) Gondok csak az összerakásból adódóan voltak, mint például egyikben hiányzó csavarok és ölyan rövid wwan- antenna, hogy nem ért el a modemig, a másikból hiányzott 2 antenna. Ha az aljára Made in Poland van írva, azoknál előfordulhatnak ilyen trehányságok sajnos, Amerikából rendelteknél, vagy régebbi, ír gyártásúaknál ilyennel nem találkoztam még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- Mozilla Firefox
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest