Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Ha meglesz a gép, kiírod a gyári ~11GB-os lemezképet pendrive-ra vagy dvd-re a gyári backup szoftverrel, és azzal elvileg bármikor visszaállíthatod az eredeti rendszert. Még nem próbáltam, de szerintem nem is kell a HDD-t klónozni, elég ha simán a gyári lemezképről telepítesz az SSD-re.
-
premete
veterán
Driverekkel nincs gond, a Delltől letöltöd a legfrissebb .cab fájlt és kész. Amúgy a windows 8/8.1 majdnem mindent felismer, bár alapból én a w7-et tenném fel. Próbálj a Delltől kérni telepítőlemezt, ezt nem próbáltam, mert nekem megvan a W 8.1 Enterprise a Microsofttól, illetve a Dell OEM w7 is. Mondjuk, mióta w7-re visszaálltam, a ráncaim is kisimultak.

-
szabonagyur
félisten
Felrakhatsz más Win8-at is. Mivel gyárilag tartozéka a BIOS-ba van mentve a Win8 kulcs, így ha felrakod a megfelelő verziót (Pro vagy Core ezt tudod mivel adták) akkor automatikusan aktiválja magát a rendszer.
Biztonság kedvéért Aida-val érdemes kimenteni a telepítési kulcsot azért
Valamint ha van a kulcsod akkor erről az oldalról leszedheted a telepítőt is, valamint a program elkészíti a telepítőt is Dvd-re vagy Usb-re
[link]
Driver ügyben pedig nem tudsz és nem is érdemes más forrást használni mint ami a Dell oldalon van, ez egyben a legfrissebb is.@(#36619) premete: nem személyeskedés de téged miért zavar annyira, hogy meg akarja tartani a jogtiszta Win8-ot? Az egyértelmű, hogy Win7 párti vagy de nincs baj a Win8-am sem

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VGA kibeszélő offtopik
- Yettel topik
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő