- Apple Watch
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
premete
üzenetére
Már gondoltam arra, hogy némely esetben jobb vétel lehet egy kevésbé használt gép, mert legalább a gyári hibák előjönnek annál a felhasználónál, de sajnos gyakoribb, amikor pont ezért adnak el valamit. Szóval, akinek van lehetősége megbízható forrásból, ismerőstől jó kis gépet venni, az szerintem is jobb vétel, mint egy új.
Ne de nekem nincs ilyen lehetőségem, egy full idegentől meg nem nagyon mernék venni. Bár ezek után már az sem nagyobb zsákbamacska, mint egy új. Ezt a .... azért vettem meg, mert megtetszett a színe (pinkes-lilás), ami elég ritka és hát nőből vagyok, nem szerettem volna szürkét, vagy feketét. Most már a színeket is más szemmel nézem. 
Az a bosszantó, hogy tudom mekkora választék van a világban és ha egyszer ua a gép létezik különböző színekben, akkor nem szívesen veszek olyat, ami nem tetszik. A másik ok, hogy ennél döntöttem, mert a megyében van a Dell szerviz és ki gondolta, hogy már az elején ennyi gondom lesz és ott ilyen okos, ügyes szerelők vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bluetooth hangszórók
- Kedvcsinálót kapott az Avatar: Frontiers of Pandora - From the Ashes
- Battlefield 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple Watch
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ne de nekem nincs ilyen lehetőségem, egy full idegentől meg nem nagyon mernék venni. Bár ezek után már az sem nagyobb zsákbamacska, mint egy új. Ezt a .... azért vettem meg, mert megtetszett a színe (pinkes-lilás), ami elég ritka és hát nőből vagyok, nem szerettem volna szürkét, vagy feketét. Most már a színeket is más szemmel nézem.