Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s

addikt

válasz premete #31532 üzenetére

Már gondoltam arra, hogy némely esetben jobb vétel lehet egy kevésbé használt gép, mert legalább a gyári hibák előjönnek annál a felhasználónál, de sajnos gyakoribb, amikor pont ezért adnak el valamit. Szóval, akinek van lehetősége megbízható forrásból, ismerőstől jó kis gépet venni, az szerintem is jobb vétel, mint egy új. :) Ne de nekem nincs ilyen lehetőségem, egy full idegentől meg nem nagyon mernék venni. Bár ezek után már az sem nagyobb zsákbamacska, mint egy új. Ezt a .... azért vettem meg, mert megtetszett a színe (pinkes-lilás), ami elég ritka és hát nőből vagyok, nem szerettem volna szürkét, vagy feketét. Most már a színeket is más szemmel nézem. :D
    Az a bosszantó, hogy tudom mekkora választék van a világban és ha egyszer ua a gép létezik különböző színekben, akkor nem szívesen veszek olyat, ami nem tetszik. A másik ok, hogy ennél döntöttem, mert a megyében van a Dell szerviz és ki gondolta, hogy már az elején ennyi gondom lesz és ott ilyen okos, ügyes szerelők vannak. :B

Új hozzászólás Aktív témák