Hirdetés
- Google Pixel topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
márNemKereső
tag
válasz
biglaci11
üzenetére
Valahol részletezi az eredményeket. A legalacsonyabb pontot mutatja.
Nekem egy i5-2520-as procival, Intel HD3000 VGA-val asszem 5.1-et mutat a vinyó miatt.
------
Nagyarcú úr a webkamerával: nézz meg (akár virtuális gépben) egy Ubuntu 11-et! Abban elsőre, gond nélkül indult a kamera.--------------------------------
Részemről ma még adok egy utolsó esélyt a dellnek és a Latitude-nek.Windows nélkülit vettem. Először a delltől letöltött ubuntut 10.10-et próbáltam, de alapból fel sem ismerte a wifi kártyát, a delltől letöltött, elvileg hozzávaló driverrel meg max. 54mbps-t volt hajlandó produkálni. Próbáltam Fedora15-öt, itt-ott fagyogatott. Ubuntut 11 mindenféle spec. driver nélkül elindult, épp csak a rárakott virtualbox-ba telepített XP, illetve a virtualbox fagyott.
OK, amúgy is windows-t szeretnék, felraktam egy 10 napos Win7 Enterprise próbaverziót.
Tragikus:
A delles szoftverek a korábban megszokott Lenovo cuccokhoz képest... Hát nem akarom dícsérni, de nem is lehet. (azért ma még adok neki egy esélyt, hátha csak én csesztem el a telepítést)
Pl. az akkuról csak annyit tud mondani, hogy jó állapotban van vagy sem. Egyéb paraméterekről mélyen hallgat. Nem találtam lehetőséget arra sem, hogy meghatározzam, mikor kezdjen tölteni (sem szoftverben, sem BIOS-ban)A linuxon döglődő virtualbox windows-os verziója a belé telepített linux-szal ugyanúgy döglődik. (pl. bekapcsolt 3D támogatás mellett full screenre váltva nem frissíti a képernyőt)
A billentyűzet valami tragédia. Ha nem számolom, hogy a numerikus billentyűzet teljesen felesleges egy laptopon, akkor is: calc gomb, ami elindítja a számológépet, nagyon fontos. Három, semmit sem csináló gomb a média lejátszáshoz (talán win mediaplayer alatt működnek, ott nem próbáltam), szintén felesleges. Viszont hiányzik a Lenovon megszokott két gomb, amivel a böngészőben tudok előre-hátra lapozni (back/forward).
Touchpad: szó szerint nem kell hozzáérni, kb. 1-2mm távolságból is reagál időnként, ami gépelés közben iszonyatosan zavaró.
Összerakás minősége tipikus "méd in csájna", amit egy business kategóriás gépnél azért túlzás :-(Időnként valami erős vibráció jelentkezik rajta, ami vagy a vinyó vagy még inkább a proci hűtő. Szerencsére működő rendszer alatt ritkán jelentkezik, de ha belépek a BIOS-ba és ott matatok pár percig, akkor elég gyorsan érezhetővé válk.
Szóval már kezdem megérteni, miért van három csillagja a Dell oldalán is (az ötből)
Num lock billentyű, amiről semmiféle visszajelzés nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Hálózati / IP kamera
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3DMark Vantage eredmények
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- Reklámblokkolók topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 27% 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 3591 27% 15.6" FHD IPS érintő Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ érintő i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- XPS 9340 27% 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi