- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
Chaser #14248 üzenetére
Fel lehet tenni utólag, de arra készülj, hogy az egész HDD-t újraformázza, mielőtt a lebutított xp-t felteszi. Szerintem még jobb megoldás a mandriva Instant on felrakása, ha gyorsan bootoló, kevesebb funkciójú op.rendszert szeretnél. Azt nem tudom, hogy rá lehet-e tenni a mediadirect gombra, de elméletileg lehetséges.
-
qwertly
addikt
válasz
Chaser #14191 üzenetére
Szia Itt kép:Garancia idö
-
nkmedve
őstag
válasz
Chaser #14178 üzenetére
Genie elég jó, csak én nem tudtam működésre birni, ujrainditáskor állandóan elvesztette a beállitásokat. Crystal menegetett, de szerintem túl kevés benne a testreszabhatósági lehetőség.
Végül RMClock lett a győztes megint. Egyszer még próbáltam ezzel a procival, akkor valamiért nem akart jól működni. Most meglepődtem, hogy minden rendben volt. Azért is jó az RMClock, mert ott helyben lehet az akkuról adatokat lekérni, nem kell erre is külön progit tartani. -
qwertly
addikt
válasz
Chaser #14105 üzenetére
Szia,sajnos csak most tudok válaszolni neked
nem tudom mire érted,hogy milyen gari van a gépen.Hát nem üzleti mert most néztem a jótállási jegyet amin úgy szerepel,hogy 3 év a szervizben.Igy is nagyon jó mert több mint egy év gari még most is van rá,és ha nyáron eladom,hogy vegyek egy új dell notit akkor még lesz rajta gari is.
-
qwertly
addikt
válasz
Chaser #14099 üzenetére
Én nem is tudom
,amikor vettet a akkor adtak rá 3 év garit,a aksira meg a szokásos 1 évet.Nem kértem semmi extra garanciát,hogy miért volt ilyen sokáig?Azt mondta a pultos a szervizben amikor kérdeztem miért tart ilyen sokká.Hogy a dell küldi nekik a csere winyót a szériaszám alapján.
-
qwertly
addikt
válasz
Chaser #14093 üzenetére
Szia,én felhívtam a boltot ahol vettem a notit, ők nem fogalakoztak vele,hanem elküldtek a Váci úton levő központi márka szervizbe.Vittem a számlát itt megnézték a gépet,amely egy iroda ház hátsó részén volt elég soffni filingel.DE nem kekecketek szépen bevették az adatlapra rá írták,hogy mi a gondom és kb 2-3 hét után én hívtam őket.Mehettem a kicserélt winyós gépért.Az op rendszert nekem kellet újra rakni de nem volt gond ezt megcsináltam.
-
PcNetKalmar
tag
válasz
Chaser #14058 üzenetére
Igen!
NBS esetén fel kellene csörögnöd a Dell Maygarországot a 06-80-016-157-es számon, és elmesélni nekik mi a balhé, ha esetleg mégsem garos akkor majd mondják ( de 1ébként szerintem az ), plusz a nevedhez regelik a gépet, ill. ha kelll honosítják is, de az se kell!
Úgyhogy bátran
-
jorden06
senior tag
válasz
Chaser #14011 üzenetére
Oh köszi, ez megnyugtató. Még régebben olvastam pár szervizes hsz-ét és véleményét, tapasztalatát a szervizek tekintetében (ebben a fórumban), és mintha a consumer DELL gépek javítását nem övezte volna hatalmas megelégedés.
Egyébként magáról az Inspiron 1545-ről milyen hírek szólnak? Mi jöhet még szóba a DELL háza táján (színes hátlapú kellene, hölgynek)?
-
Rocko007
aktív tag
válasz
Chaser #13843 üzenetére
CPU Genie a program neve.
Itt elérhető a program, 30 nap időkorlátozással bír. Nem túl drága, 15 $-ért már vehető is.Az RMClock-ot is el lehet indítani X64-en, csak a digitális aláírást kell kikapcsolni. Ugyan ezt a problémát az ATi Tool is csinálta, de meg lehetett oldani.
Inkább a CPU genie-t ajánlom, nekem jobban tetszik, mint az RMClock. Lehet profilokat létrehozni, módosítani, van benne Voltage teszt és Throttling kezelés.
MOD:
Itt van egy leírás, hogyan lehet kilőni a digitálisan nem aláírt illesztőprogramokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged