- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex123
senior tag
"Gyors" voltam ha Valakinek szintén szüksége lenne egy részletes leírásra, akkor itt megtalálja:
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Dell 780 SFF gép egy elosztóba van bedugva és ha kikapcsolt állapotban áram alá helyezem az elosztót, akkor a gépben a ventilátor felpörög kb. 2 másodpercre majd leáll...
Ez "normális" jelenség?
-
Krike
aktív tag
Sziasztok,
Tegnap rendeltem meg ezt a gépet, és esetleges tapasztalatok érdekelnének a típussal: Dell XPS 8300
Egyes legendák szerint (dell fórum) van 2 SATA 3 csatlakozó is az alaplapon, illetve a GTX 560 Ti kivitelezés. Azt nem tudjátok esetleg hogy ivy bridge cpu-t is képes esetleg fogadni a gép?Üdv
Krisztián
A lélek Isten üzlete, enyém az Ember
-
HIJ
őstag
Hali!
Van egy Optiplex 980 -am, ami két furcsa dolgot is csinál. (Lehet hogy a kettő összefügg...)
Az egyik az hogy nem tudom kiütni a BIOS admin jelszót. Tudom a jelszót és mégis wrong passwordot ír. Ha lehúzom a jumpert, akkor visszarakás után ugyanúgy visszajön...
A másik, meg hogy rebootnál nem indul újra. Ad egy hang hiba kódot, amit nem igen találtam meg (1-3-2) és nem indul el a gép. Eközben a 3-4 -es led is világit. Ezt csak hotrestart -nál csinálja, ha leállítom és úgy indítom, akkor jó...
Találkozott már valaki ilyen furcsasággal?
-
SzaboZE
addikt
A memóriára panaszkodhat. Ha több van benne, akkor teszteld egyenként őket.
http://itechjsc.com.vn/techsupport/dell/desktops/op980/sm/diags.htm#Beep_codes
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Ti Bo
aktív tag
Optiplex 755-nek nem kellene elbírnia egy Geforce GT610-et? Bepróbáltam és széthullott a kép, szóval gondolom a táp nem bírja, de nem igen találok kisebb fogyasztású kártyát. Szereztem bele gyári Dell vga "forgatót", így már nem csak Low profile kártya menne bele, de nem tudom mit nézzek ami alacsony fogyasztású és bírja a táp.
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
-
saskó
csendes tag
Hallo segitség kellene van egy dell optiplex 760
Tettem bele egy zotac 9500 gt 512 Mb vga kártyát mikor megvettem
müködött vele jól.
.de gondoltam lecserélem egy Geforce GT 730 ddr 3 ra 2 gb
a problémám,hogy nem ismeri fel fekete képernyő,probáltam bios-ban átállítani hogy a vga legyen az elsödleges de akkor sem..
Az érdekes az,hogy viszatettem a régi zotac-ot de ezzel is ugyan ez lett a problémám,már nem mükszik igy sem..Csak az integráltal megyha van ötlet megköszönöm
-
saskó
csendes tag
Azt elfelejtettem mondani hogy a tápot is lecseréltem 400w ra de mégse mükszik
-
SzaboZE
addikt
Ha betettél egy kártyát, akkor azt kellene használnod, arra figyelmeztet hogy ott a kártya, de te az integráltra dugtad a monitort. Ha bent van egy kártya, akkor az alaplapi display port felejtős (hiszen ott van a másik kártyán).
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
saskó
csendes tag
Én a táp ra gyanakszom csak nem értem akkor a régi kártyával most miért nem indul amivel ment régebben.
de az is érdekesen indult régen amikor elöször betettem vagy 20 szor ujrainditottam a gépet amire elindult vele,de utána soha nem volt gond.mostanáig -
saskó
csendes tag
Már minden kiprobáltam,nem megy nagyon szomoru vagyok,nem lesz karácsonyra uj vid kártya..
Idegesit,hogy nem tudom mi a baj ma vettem egy komolyabb drágább tápot 580 w mégsem megy -
djsanya22
csendes tag
Sziasztok...Dell 780-as asztali gépbe milyen alaplapot ajánlotok?
-
djsanya22
csendes tag
De nem a fekvőhazas hanem az állóhazas a legnagyobb
-
djsanya22
csendes tag
Azaz a hivatalos néven. ..Dell optiplex 780 T
-
SzaboZE
addikt
válasz djsanya22 #543 üzenetére
MT, de akkor sem lesz jó bele nem dell alaplap. Hacsak nem akarsz faragni és esetleg tápot is cserélni. Az előlapi paneled persze így se fog működni, szóval ha nem vagy modder, szerintem felesleges belevágni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
- Deskmini x300 4300GE 32GB RAM 3200mhz 480GB NVME M.2 SSD 2x1TB HDD Wifi + Bluetooth stb.
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- I7 9700 Ganer pc
- GAMER PC (ASUS ROG STRIX GTX 1070 8GB + I5 9400 6 mag 6 szál)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest