Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Jó kérdés. Én tévedéből vettem jó drágán a 2. szériás helyett, mert ugyanabban az Árgép listában a legolcsóbb volt, és a neve ill. kinézete is ugyanaz, csak egy fránya kettes van az újabb nevében. Kicseréltetni, visszaküldeni nem tudom, mert már felbontottam, feltöltöttem, ráadásul a másik nem kapható abban a boltban.
Sajnos nem annyival fizettem kevesebbet, mint a 38 ezres II, amivel kevesebbet ér.
Mennyire gondolsz? BT fülesek között még ma is ez a király, kivéve a második szériát, ami ugye A2DP-t is tud. Mondom ezt úgy, hogy nekem van két marék high-end fülesem a már említett hangoskönyvek miatt (Plantronics 4 féle, Jawbone 3, Sennheiser, Nokia, Samsung, 1-1, stb.). Baromi kényelmes, nagyon jó a hangja mindkét irányba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Amazon Fire TV stick/box
- World of Tanks - MMO
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i3 9100F 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RX 570 8GB GDDR5 ZALMAN S4 PLUS 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest