- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz
Kryczek #24985 üzenetére
Nekem az tetszett, mikor a busz szép lassan gurult a Buszállomásnál a Széchenyi utca felöl a Nyugati utcai keresztezödés felé, mert azt látta a lámpa melletti számlálón, hogy 10 másodperc múlva zöldre vált, és pont be is ért a lámpa alá, mire az nullára váltott, és átgurult a keresztezödésen, csak már azt nem látta, hogy a lámpa mégsem váltott zöldre, mert nem volt szinkronban a számlálóval...
Még szerencse, hogy nem jött pl. egy bazi nagy kamion lendületböl a Nyugati utcán, mert simán oldalba kapta volna a tömött buszt. -
GIJoe
addikt
válasz
Kryczek #24985 üzenetére
Nem az a baj hogy lorcsi a PHról nem tudja a KRESZt, hanem az hogy a házunkban lakó középkorú tanárnéni is áthasít a piros ellenére a mezei zebrán, + hiába van itt feltúrva az út az se zavarja, pedig nekik kellene a csemetéket felhomályosítani, hogy mocskos drága a temetés vagy egy jófajta kerekesszék.
A másik véleményemmel pedig nagyon népszerűtlen leszek, de leírom
Jó értem én ezt a Critical Masst, hogy civil kezdeményezés meg tömeg élmény, de akkora baromságnak tartom. Miért kell minden NYi hülyeséget utánozni, mi következik? Flashmobozó tinik a nagytemplom előtt?? BaromságCsináljunk Critical hárdver mászt!
Összegyűlnek a PHsok mindenki fogy egy alkatrészt a kezébe és elkezdünk mondjuk nem időjárást előre jelezni, hanem ciripelni mind egy régi winyó!
Sörözünk is, a legvégén pedig ha más nem egy nagy LANparty
VAGY egy igazi live hardver zsibi -
Laraxior
titán
válasz
Kryczek #24985 üzenetére
ez csupán az autósok felől egyfajta irigység
Én is előretekerek akár a szembejövő sávba is átmegyek ha nagyon hosszú a sor és nem férek el. Ha meg nagyon nem jön semmi keresztbe, körülnézek, fakabátok sehol... megyek. Miért álljak ott ha egyszer mehetek. Reggel hajnali fél5kor is pirosat mutat a lámpa a vámospércs - budai sarkon, holott köbö félévente egyszer találkozok autóssal... Majd ott álldogálok, várva a lámpára.. jóhogy nem
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asustor NAS
- Videó stream letöltése
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged