Hirdetés
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztikac
őstag
Na végül ennek a leírásnak alapján sikerült működésre bírni.
Kicsit zavarosnak tűnik nekem ez a hálózatkezelés mostanában linuxon
-
sztikac
őstag
Hát Én ezt úgy csinálnám (de még sose csináltam ilyet), hogy bridged módban fix ip címeket adnék a hálókártyáknak és aztán csomagszűréssel, routeval állítanám be, hogy ki merre kommunikálhat. De mosmá' jó lenne ha valami hozzáértő is megszólalna a témában
Bár amilyen forgalma van ennek a topiknak, a helyedben Én inkább a hup-on próbálkoznék a segítségkéréssel.
-
sztikac
őstag
Linuxon (ubuntu) fut. Ez a virtual network editor mit csinál pontosan? Mert nálam a vmware webes felületén csak a virtuális gépnek átadott hálókártya tulajdonságait tudom beállítani (legalábbis mást nem találtam). De szerintem onnantól fogva, hogy a virtuális gépeid hálókártyáinak van ip-je már szinte bármit be tudsz állítani. Gondolom valami olyasmit szeretnél, hogy 2 virtuális gép csak egymást lássa hálózaton és pl. netre ne tudjanak kimenni. Na de ez már kezd nagyon "vak vezet világtalant" topikba átmenni
szerk. a help-ben én is megtaláltam a virtual network editor, csak nálam marhára nem úgy működik mint ahogy le van írva. de még nézegetem...
-
sztikac
őstag
Kiesett (egyelőre), mert a sima szerver nem támogatta (vagy csak nekem nem ment?) hogy a guest tisztességesen lássa az USB eszközöket
mi nem ment? nálam úgy tűnik nincs gond vele...$uname -a
Linux orangebox 2.6.28-17-generic #58-Ubuntu SMP Tue Dec 1 18:57:07 UTC 2009 i686 GNU/Linux
vmware:about
(C)VMware Server
Version 2.0.1
Build 156745(/C)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest