- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
altare
tag
Hali, a debian 8.1 van fent a gépemen egy mate felülettel, viszont akadt egy kis gondom. Nincs a gépen internet. Egyszerűen nem akar csatlakozni hozzá. Plusz itthon ki is lövi a hálózatot a többi gépen, ha bekapcsolom és bedugom a netkábelt a gépbe. 3-4 napja telepítettem fel rá a debiant, előtte 1-2 hétig egy Manjaro Linux volt, viszont teljesen másik hdd-n, csak az megadta magát, ezért egy 80gb-os hdd került be és akkor már debiant raktam rá. A gépet fájlszervernek, médiaszervernek szeretném használni, viszont nem vagyok valami nagy linux guru. 1-2 hónapja ismerkedem a linuxokkal. Mit tudnék kezdeni, hogy legyen net a gépen, illetve ne lőjje ki az ithoni hálózatot?
Manjaro linuxal tökéletesen ment az egész, viszont debianra volna szükségem, mert nekem kicsit bonyolult a manjaro és nem is igazán való arra, amire nekem a gép kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Futárcégek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Whisky topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest