- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pekin
csendes tag
Elakadtam kicsit. Tema: wvdiallal betarcsazas, eddig Telenorral ment is, de T-re valtva hol LCP terminated by peer fogad vagy a jo oreg 16-os hibakod. Hogy lehetne ezt orvosolni? Konffileba a szokasos dolgok vannak irva, APN-t csereltem egyedul.
-
Pekin
csendes tag
Emberek, mért nem pörög ez a topik? Régebben másképp volt. Senki nem linuxozik már? Esetleg a Debian nem menő csupán?
-
Pekin
csendes tag
Debiant használok, laptopon. Van benne egy wireless meg egy sima hálózati kártya. Telepítéskor ez utóbbit konfiguráltam, kapott IP-t, átjárót, mindent. Mobilnetet használok, wvdiallal (ppd) tárcsázok be. Bár kap a szolgáltatótól IP-t, DNS-t, de adatforgalom nulla, úgy tesz, mintha töltene, csak vár. Ahhoz, hogy tudjak netezni, ki kell lőnöm az ethernetet (ifdown -a). A probléma annyi, hogy Dbox2-ről szeretnék streamelni és netezni is. Egyszerre. Csak ugyebár ebben a formában a kettő egyidőben nem megy. Nem tudom mennyire érthető a probléma. Ebben kérnék segedelmet. Nokia Dbox2-ról annyit kell tudni, hogy egy ethernet porton keresztül hálózatba köthető műholdvevő belteri egység, s tud realtime músorokat streamelni.
Hol akadnak össze a dolgok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest