Hirdetés
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
up

-
ismét segítségeteket kérem

tudja valaki hogyan tudok feletelepíteni egy kínai bill.kiosztást?
hawert meg kéne viccelni kicsit, és jobb nem jutott eszembe perpill.. bár az arabon még gondolkodom
szal plz help me!
thx
-
Hello.
Lehet nagyon láma kérdés lesz, mert nagyon kezdő vagyok linux téren, de sürgősen kéne egy kis help (már egy órája szívok és vészesen fogy az időm :S)
szal: az lenne a kérdésem,h ha be ssh-zok valahova, akkor onnan hogy tudok lemásolni valamit a saját gépemre? (az az igazi baj, h úgy megy a dolog, h be kell ssh-zni egy gépre, onnan egy másikra, és arról kéne lemásolni vagy 250mbyte-nyi file-t a saját gépemre)
mc alatt ha egyik gépre be ssh-zok, akkor nem enged tovább(nem tudok a következőre bemenni), ha meg konzolból lépek be, akkor megáll a tudomány
(belépek, böngészi, stb tudok a gépen, de nem tudom h tudnék onnan magamhoz másolni) 
az mc-ben ugye mind2 oldalon az a gép van ahova beléptem, stb.
bocs ha nagyon hülye kérdés, de még csak vagy 2 napja van fent linux a gépen
thx előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Projektor topic
- Ford topik
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- LED világítás a lakásban
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(belépek, böngészi, stb tudok a gépen, de nem tudom h tudnék onnan magamhoz másolni)