- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
proximus
senior tag
válasz
csabicsepp #802 üzenetére
1. ''irq miatt szerintem.'' Ezen lehet segíteni a BIOS -ban. JA, ha ben kapcsolva a BIOS -ban olyan, hogy ''Plug-and-play OS installed=enabled'', akkor azt kapcsold ki gyorsan. Ezt nem szereti se a Linux, se a win(->maga a Microsoft mondta a win -est
)
2. ''Esetleg ha letiltom a hotplug-ot akkor kézzel paraméterezve lehet indítani a pcmcia-t?'' Igen, ha megvannak a modulok(ha a hotplug megtalálta, akkor megvannak), és tudod hogy melyek ezek
Na jó segítek: /lib/modules/''valahanyas kernel''/... Itt nézelődj pcmcia könyvtár után. Ha találsz benne fájlokat, azok lesznek a driverek.
A ''modprobe <a meghajtó fájl>'' parancsal lehet őket betölteni(a szükséges függőségeikkel együtt). Ha egyenként akarod betölteni, akkor ''insmod <a meghajtó fájl>''. Hogy ne lombozódjál le teljesen akkor sem ha nem müxik
: A modulokat nem csak ''simán'' lehet betölteni, hanem paramétereket hozzájukrakva. Na ezeket a param. -okat viszont meg nem mondom fejből, de a Google biztos többet tud
-
proximus
senior tag
válasz
csabicsepp #798 üzenetére
Nekem a 2.4.21 (és fölötte) megoldotta a problemet.(a 2.5x, 2.6 is müxik) Később utánnanézve kiderült hogy egy generációval régebbi a 2.4.20 IDE alrendszere(2000 valamikori), mint a 2.4.21(ezé 2003 x.hó) Ha megoldható, szerintem próbálj ki egy stabil-friss-2.4
-es kernelt.
-
proximus
senior tag
válasz
csabicsepp #796 üzenetére
Lost interrupt?? Hányas kernelt is használsz pontosan? <Ilyen lost interruptokat nemrég én is nyalogattam befelé(2.4.20 kernel), de a legborzasztóbb az volt, hogy az én CD-ROM -om le is fagyott tőle(LG)
Kettőt tönkre is vágott a fagyás(csak az olvasó fagyott, de az ''reset'' állóan) (még jó hogy bőven garisok voltak) A mostani harmadiknál szerencsére rájötem a turpisságra
>
Na szóval hanyas kernel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest