- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gabby123
üzenetére
OK, én csak a kérdéseid alapján javasoltam, szintén nulláról kezdtem 4 éve Win7-ről áttérve.

A VGA-d ugyanaz lesz ott is, de hátha tudja majd kezelni elsőre. Az említett disztróknál se keress xorg és gyári drivereket, a nyílt driverek már benne lesznek, zárt drivert nem fogsz tudni használni. -
válasz
gabby123
üzenetére
Szia!
De nem tudom hogy kezdjek hozzá.
Így:
Nemsoká telepíteni fogod második Linuxodat is és pár év múlva újra a Debiant fogod telepiteni, de most hagyd elmenni.
A Kezdő topikban olvasd át az Összefoglalót és szerintem neked most egy igen kezdőbarát Linux Mint-re van szükséged elsőre.Egyelőre ennyit lehet válaszolni a kérdéseidre, mert értelmezhetetlenek, nem a te hibádból, egyszerűen nincsenek meg az alapok még nálad a Debianhoz.
Van letölthetö driver az amd oldalán run kiterjesztéssel.
Ezeket felejtsd el.
Utánaolvastam az xorg drivert ajánlják hozzá elvileg.
Igaz, ezért minden desktop Linuxban alapból benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon!
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest