- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
"De tudatosan? Mármint tisztában vagy a különbséggel su és sudo között? (ha nem, akkor ugye minek)"
Hát, nem igazán értem. A su-val lépek be a terminálba rootként, amúgy meg felhasználóváltással tudnék bármit is csinálni benne, ha nem rakom be a mezei profilom a sudoersbe. Ha benne vagyok a sudoersbe, akkor meg sudo-val is tudok rendszergazdai jogosultságot igénylő dolgokat csinálni.
"Mármint a Win? Lófüttyöt, az úgy a legbiztonságosabb, ha soha nem látja egyik meghajtóm nyomát se!
"Hát nem tudom. Mindenesetre nálam mindig volt egy görcs Windows alatt, hogy valami vírust összeszedek, amire végülis kevés az esély, ha ésszel "biciklizek" az interneten, de ki tudja... Önmagában vicc, hogy egy külső víruskereső programot még ajánlott feltenni rá, mert a virtuális kártevők garmadája lesi kiéhezetten a júzer adatokat a nap 24 órájában.
Szerk.: régen amúgy XP meg Millenium alatt kelt-feküdt a rendszerem, mert minden Warezos sz*rt összeszedtem, ami csak létezett. Míg el nem kezdtem dolgozni, addig crackelt játékon kívül más nem volt a gépemen, velük együtt meg jöttek a sz*rok is. Amint lett pénzem fel is regeltem a Steamre.
Új hozzászólás Aktív témák
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"