- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felraktam a Gdebit és azzal sikerült telepítenem.
Ez érdekes, mert nálam minden Debianon default fenn volt a Gdebi, a mostani telepítés is teljesen érintetlen és ezen is a Gdebi ugrott fel a kdiskmart.deb-re kattintásra! Alap amúgy, hogy ha valami nincs a tárolókban, de külön megtalálható a program és van .deb verziója, akkor mindig azt célszerű alkalmazni, legalábbis Debian esetén, Ubuntu és deratíváinál már más a helyzet, ott lehet alkalmazni a PPA-ban lévő verziót is!
Van egy jegyzettömböm, abba gépelek befelé mindent, ami szükséges.
Én a Linuxos cikkeket mindig a Gmail-be mentem el piszkozatként, így bármilyen telepítésen vagyok vagy új disztrót rakok fel( Mint-et is 8+ éve használom, főleg friss főverzió telepítésekkel) mindig megtalálom a Gmail keresőben! De akár jegyzeteket is lehet csatolni és téma szerint mappázni a Gmail piszkozataiban.
Mostanában sok SSD-t veszel!
Remélem a multkori Samsung 980-as bevált nálad is! Szerintem szinte egyetlen olyan NVMe SSD, aminél semmilyen hátránya nincs, hogy DRAMless, annyira jó lett a memory bufferes megoldása. Nekem csak Sata SSD-k jók a notikban, de érdekes, hogy mennyire számítanak a gép egyéb hardveres összetevői! Az ősöreg, de bivalyerős Dell M4700-bam a optibayben lévő Sata SSD érzetre gyorsabb, mint a Lenovo A475-ben lévő NVMe SSD! Nem a szekvenciális sebességről van szó természetesen, hanem a lényegesebb access time-ról, ami a rendszer futtatásnál fontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Warships
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- Exkluzív órák
- Formula-1
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélem a multkori Samsung 980-as bevált nálad is! Szerintem szinte egyetlen olyan NVMe SSD, aminél semmilyen hátránya nincs, hogy DRAMless, annyira jó lett a memory bufferes megoldása. Nekem csak Sata SSD-k jók a notikban, de érdekes, hogy mennyire számítanak a gép egyéb hardveres összetevői! Az ősöreg, de bivalyerős Dell M4700-bam a optibayben lévő Sata SSD érzetre gyorsabb, mint a Lenovo A475-ben lévő NVMe SSD! Nem a szekvenciális sebességről van szó természetesen, hanem a lényegesebb access time-ról, ami a rendszer futtatásnál fontosabb.