- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
A DVD 1. lemezéről futott a telepítő(pendrive-ra dd-vel kiírva). Mondjuk gyanús volt, hogy grafikus módban nem is indult el (vagy csak nem láttam). Viszont a karakteres telepítőt végigvittem, Gnome-ot beixeltem a printer szervert meg ki. ftp.fsn.hu van beállítva tükörszervernek. Mikor ps aux-al néztem, hogy mi fut, mintha láttam volna egy gdm3-at is. Nem emlékszem, mert azóta ellenpróbaképpen feltettem egy 18.04LTS ubuntu-t. Azzal van live GUI, és a telepítés (bár itt ott gyanúsan sokat gondolkodott)után is beröffent. Viszont telepítés/frissítés után látszólag gördülékenyen megy minden.
ubyegon2
Nem wayland-et használ? startx próbálkozott egy darabig, aztán nem tudott kapcsolódni az X szerverhez. Ami logikus, ha wayland-et használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi