Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Google Pixel topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Macrodroid
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Itt meg nem tudtam megoldani a perfomance problémát. Iceweasel még teljesen hibátlan volt, a Firefox viszont szaggat görgetés közben. A 38-ról a 45-ös között eltelt 7 verzióval sok minden nem történt, csak még nagyobb bloatware lett a Firefox. Na és nem a Debian fordítás hibája, mert lekaptam egy esr FF verziót a mozilla oldaláról is, és pontosan ugyanaz...
Azt nem értem, hogy a FF szinte extrém módon testreszabható, miért kell teleszemetelni mindenféle felesleges és haszontalan funkciókkal. Vagy kiadhatnának mellé egy lightweight verziót is, amibe majd én belelegózom ami nekem kell.
De mindegy is, FF-ot kidobtam, jött helyette Pale Moon. Sajnos nincs benne a repókban, és kicsit ezt is testre kell szabni de teljesen korrekt böngésző, és a FF kiegek is mennek vele. Illetve ott van még az Icecat is alternatívának.
-
csakany2001
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen videókártyát?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Battlefield 6
- Óra topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest