Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Az sajnos nem fog menni, nincs olyan kicsi csavarhuzom, de aida-t felraktam és ilyen tipusu:
Seagate Hybrid Drives ST1000LM014 1TB (Modell azonosító ST1000LM014-1EJ164)Eddig problémamentesen használtam windows-os laptopon, egy usb-ről. Mivel a pi2 nem tudta meghajtani, így átraktam egy másik házba, aminek van Y elosztója és így most külön tápról kap áramot.
Így működik egy 320-as vinyóval a pi2-m:
Elindítoma pi-t, bedugom csak az áramot a vinyónak, ha elindult a pi, bedugom a második usb-t és voila felismeri. ugyanez nem működik az 1 TB-os vinyóval.Másik linuxon, pi-n nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 12.20. 00:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest