- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Nem tudom, szerintem a "régi", nekem még ez a fajta boot is újdonság. UnetBootinnel írattam ki a pendrive-ra. Ezzel a részével nincs is gond, rendben elindul és fut a telepítő, csak a
nem túl rugalmas(?), sikerült megtalálnom a vakfoltját, illetve nem értek hozzá ennyire. Van megoldás?
Ubdate: pendrive átminősítette magát névleges 32GB-ról és az eddigi ~8GB adatvesztés nélküli terhelhetőségről 150MByte-osra, szóval mostmár ez az opció is korlátozottan játszik.Soha ne vegyetek vagy fogadjatok el ajándékba Kingston klónt. Mindegy, winchesterre kibontott telepítőre kellene valahogy hivatkozni a boot után...ami boot belefér 150MB-ba.
Érzi, hogy pingvines területen kell helytállnia és kedvesen halmozza a kihívásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest