Hirdetés
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- iPhone topik
- A Counterpoint szerint a belépőszint szívja meg leginkább a memóriák drágulását
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
ubyegon2
üzenetére
A szemetet nem távolítja el, én is passzolom hogy miért. Továbbá, ahogy bob is írta, a config fileok is meg szoktak maradni a home/user alatt.
(#6874) Penty: Az mplayer szerintem nem lehet ennyire súlyosan problémás. Szerintem sokkal valószínűbb hogy vagy KDE vagy systemd a probléma. Ha egyéb lett volna, maradna valami nyoma, de én sem találtam.
-
BoB
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nem nagyon Debianzok, de asszem:
Ha a dpkg -L csomagnév is kilistázza ezeket a fájlokat, akkor eltávolíthatók ezzel:
dpkg -P csomagnév
Működik az eltávolított csomagokra is, tehát ebben az esetben is. (de a user konfigokat ez sem törli, azokat kézzel kell leszedni)Ha nem listázza őket, akkor a telepítés során a csomag scriptje hozta őket létre (vagyis a dpkg nem tud róluk ergó eltávolítani sem fogja), és uninstallkor a postrm nem szedte le. Vagyis így jártál
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
olivera88:
Ha ez valami library azt hiába teszed csak úgy be a program könyvtárába, nem ott keresi hanem a telepítettek között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)