Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Nálam tegnap jött elő először (szintén filmnézés közben!), de akkor még nem foglalkoztam vele, mert éppen a végénél járt a film, én meg már lefekvéshez készülődtem. Mire lefeküdtem már el is felejtettem az egészet. Azáltal, hogy most ismét megfagyott, eszembe jutott a tegnapi fagyás is.
Nálam is Intel van, KDE, systemd, miegymás. A faillogban csak az van, hogy "^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@", aztán ennyi. A többi log, meg csak a gép újraindítását jelzik, ha jól veszem ki őket. Szóval teljes az értetlenség részemről, hogy mi is ez.
Néztem, hogy mik frissültek az elmúlt napokban, hátha valami frissítés tett be a gépnek, de az elmúlt 8 napban csak a libtasn1-6, iceweasel, libmodule-signature-perl és az icedove frissült.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest