Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Értem. Akkor ezek eleve erősebb fegyverek is alapból? Mert végül is írja, hogy 5-10% egyéb tulajdonságokra stb.
Az első rész mentéséért a cuttert adja, azt ami az első részbe is volt. Azt nem tudom ez és a 2-ben szereplő cutter között van -e különbség. Szerintem lehet újra kezdtem (kb 1-2 napi játék ameddig eljutottam), mert kapott gócot a hullámfegyver is, ami nem is lehetne még az enyém.
Mondjuk legalább láttam miféle fegyverek lesznek. Ami új volt egy dárda, szöglövő féle, egy gránátvető (egyiket se próbáltam) és egy mesterlövész puska féle, ami alapból 50 sebzéssel indul. Na azt kipróbáltam (1 szörnyet nyírtam ki vele). Érdekes mert nem kellett csonkolni 1 lövés a szörny hasába (az alap pengésnek) és ki is terült. Illetve 2 lövést kapott, mert sunyi módon feküdt a földön, az első az ébresztő volt.Akkor a ruha fejlesztése is ugyanúgy lesz mint az első részbe, venni kell tervrajz alapján a drágábbakat? Mert itt meg azt hittem ki kell választani egy típust és azt tápolni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Hálózati / IP kamera
- E-book olvasók
- Spotify
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs