- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Értem. Akkor ezek eleve erősebb fegyverek is alapból? Mert végül is írja, hogy 5-10% egyéb tulajdonságokra stb.
Az első rész mentéséért a cuttert adja, azt ami az első részbe is volt. Azt nem tudom ez és a 2-ben szereplő cutter között van -e különbség. Szerintem lehet újra kezdtem (kb 1-2 napi játék ameddig eljutottam), mert kapott gócot a hullámfegyver is, ami nem is lehetne még az enyém.
Mondjuk legalább láttam miféle fegyverek lesznek. Ami új volt egy dárda, szöglövő féle, egy gránátvető (egyiket se próbáltam) és egy mesterlövész puska féle, ami alapból 50 sebzéssel indul. Na azt kipróbáltam (1 szörnyet nyírtam ki vele). Érdekes mert nem kellett csonkolni 1 lövés a szörny hasába (az alap pengésnek) és ki is terült. Illetve 2 lövést kapott, mert sunyi módon feküdt a földön, az első az ébresztő volt.Akkor a ruha fejlesztése is ugyanúgy lesz mint az első részbe, venni kell tervrajz alapján a drágábbakat? Mert itt meg azt hittem ki kell választani egy típust és azt tápolni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- ASUS PRIME GEFORCE RTX 5060 Ti 16 GB
- Sonos Symfonisk Wifi bookshelf speaker GEN 2 (4 db)
- T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest