- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
frame>24 #123 üzenetére
Ha láttad volna a filmet, eszedbe nem jutna ilyet mondani, és vered majd a fejed a falba és összetöröd az összes ujjad, amivel gépeltél, majd ha véletlenül megnézed, és visszatekintesz arra, mit írtál, teee, hitetlen!!! Nézd:
Látod? Így.
Sikerült rájönnöm a turpisságra. Nem mentődtek a beállítások, így az első fejezetet minimum grafikán toltam végig. Maximum grafikán azonban semmiféle fps-módosulás nincs, ugyanúgy fut, és ugyanannyi a maximuma, 75 fps (vsync). És továbbra sem késik az egér, és nem tölt órákig. Szerencsés ember vagyok.
-
marcus.fenix
aktív tag
Az életben nem volt olyan verzió, hogy a Necromorpokat űrlényeknek titulálták volna.
Amúgy meg az űrből nézve az ember is egy űrlény... különben is mi nem elcsépelt szerinted? Legyen benne "vérnyúl" bazdmeg?!?Még bele se kezdtem de már tudom hogy jó játék lesz, az lesz, ami a "The Thing" lehetett volna,,,
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Filmgyűjtés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Cover Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest