- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
FollowTheORI
nagyúr
- Hát ez az ami zsákbamacska, vagyis bízni kell az eladóban (jó/megbíható helyen kell venni), hacsak nincs nálad RAM chip katalógus a gyártóktól, ui a chip gyáriszámokba van kódolva hogy milyen...
- Egyébként elvileg a 7 nanos a jó CL2 133 FSB hez
- Micron / Hyundai(Hynx) / Siemens(Infineon) / Jobb Samsung nem lehet rossz vétel...
Nekem Hyundai 256 MB DDR van és a végén a gyáriszámnak -K van ami a katalógus szerint és a VTXE-m (SPD) szerint is CL2/133 -as chip/modul... -
guest
veterán
Hi All!
Ma vettem egy GigaByte VTX-E alaplapot amit majd Athlon XP-vel szeretnék vadítani, de a memória vásárlással gondjaim vannak.Természetesen PC2100-es 266MHz-es modulokat szeretnék de ugy hallottam hogy sok múlik a memória időzítésén is. Tehát nem ártana egy CAS2-es modul, de miből derul ki, hogy az adott modul mükszik-e CAS2-es latency-vel? Esetleg rá van irva? Vagy megveszem, kipróbálom és ha megy akkor örülök, ha nem akkor sírok. Örülnék ha valaki segiteni dönteni a topic-kal kapcsolatba. Szoval : Hol? Mennyiért? Milyet? ...
Udv. : Hege
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest