- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
- Hát ez az ami zsákbamacska, vagyis bízni kell az eladóban (jó/megbíható helyen kell venni), hacsak nincs nálad RAM chip katalógus a gyártóktól, ui a chip gyáriszámokba van kódolva hogy milyen...
- Egyébként elvileg a 7 nanos a jó CL2 133 FSB hez
- Micron / Hyundai(Hynx) / Siemens(Infineon) / Jobb Samsung nem lehet rossz vétel...
Nekem Hyundai 256 MB DDR van és a végén a gyáriszámnak -K van ami a katalógus szerint és a VTXE-m (SPD) szerint is CL2/133 -as chip/modul... -
guest
veterán
Hi All!
Ma vettem egy GigaByte VTX-E alaplapot amit majd Athlon XP-vel szeretnék vadítani, de a memória vásárlással gondjaim vannak.Természetesen PC2100-es 266MHz-es modulokat szeretnék de ugy hallottam hogy sok múlik a memória időzítésén is. Tehát nem ártana egy CAS2-es modul, de miből derul ki, hogy az adott modul mükszik-e CAS2-es latency-vel? Esetleg rá van irva? Vagy megveszem, kipróbálom és ha megy akkor örülök, ha nem akkor sírok. Örülnék ha valaki segiteni dönteni a topic-kal kapcsolatba. Szoval : Hol? Mennyiért? Milyet? ...
Udv. : Hege
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Háztartási gépek
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest