Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Google Pixel topik
- Mi note 10 Lite
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
stitchie #1941 üzenetére
jó árakat irtál, de ezek kb mind 1 tudásu ramok.. a geil ultra-ból ha kifogsz egy normális d9-est azzal igen jól jársz (de öszintén szólva nemsokat láttam belőle, ami pl egy G.Skill HZ szintet menne), a G.Skill HK,PK ugy tudom promos-os, nem rossz de nem egy tuningbajnok, a team dark szintén. leginkább egy gyenge d9 szintet hoznak, de 2.3-2.4v körül elkezd visszaesni a teljesitményük, nem szeretik a feszt. igazából mind1 melyiket veszed, 1000 cl4-et mind mehet sztem. talán a helyedben a geilt próbálnám ki ennyiért, ha nem jön be eladod és rendelsz vmi mást..
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 8 gb ddr3-1600 mhz Corsair tuning ram
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 Gyors, stabil, látványos! 2év gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest