- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magisk
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
lazított időzítések és 2.05 volt
[link]
-
subaruwrc
félisten
sziasztok.mennyi az a valós fesz ami a ramoknak hosszú távon sem káros és még segít a tuningban.az alanyok 2*512 800as a-data.1.95 ön nem szerettek 900nál továbbb menni.....
egy 80as venti hűti őket tehát max langyosak.
köszi -
subaruwrc
félisten
Sziasztok.A memók időzítéseit csak szinkronban és nagyobb fesszel lehet lejjebb venni?Pár napja próbálkoztam az időzítések biosból való lejjebb vételére de csak sípolást és sötét képernyőt kaptam válaszul
köszi -
subaruwrc
félisten
válasz
Nyugdíjas #2934 üzenetére
Teljesen igazad van.A következtetés is jó mert két RAM-om van de a thermalright oldalán úgy olvastam h két modul hűtését teszi lehetővé.de utána olvastam és az a thermaltake-re vonatkozott.....
azért így elég húzós akármennyire jól néz ki.szerintem fölösleges.marad a hűtőborda+venti.tényleg ha már itt tartok borda+venti vagy csupasz RAM+venti?a borda javít a hatásfokon?
-
subaruwrc
félisten
Milyen jó kis beszélgetés indult.
pedig csak egy ártatlan hozzászólás volt
tervbe van véve a hűtés és pont ez a kis cucc a kiszemelt de elég borsos az ára.1ébként a thermalright oldalán 4600 ft........
-
subaruwrc
félisten
Sziasztok fórumtársaim.
Ma szántam egy kis időt a Ramjaim tuningjára és 1.9 volt mellett sikerült elérnem a 900mhz-et.Az alanyok:2*512mb a-data vitesta 800as.hűtőborda nincs rajtuk (pedig kéne gyárilag) de langyosak 40perc orthos és fél óra carbon után.
nem tudom mennyire lehetek büszke rá de kezdő tuningosként az vagyok -
subaruwrc
félisten
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.Ma megpróbálkoztam a Ramjaim időzítésének a tuningjával de bootolás és vigyorgás helyett csak hangos sípolást és fekete képernyőt kaptam válaszul.A ramjaim 800mhz-es a-data vitesták dualban mennek 789mhz-en a proci tuning miatt.A kérdésem az lenne h fesz emeléssel megoldódna e a problémám vagy win alól tuningoljak vagy hozzam szinkronba a proci fsb-jével????
előre is kössz a segítséget
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged