- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haky
senior tag
válasz
Martin2004 #4076 üzenetére
de akkor nem fagyna ki a post sem!!!
-
haky
senior tag
Sziasztok!
Igaz nekem nem T-s lapom van hanem sima EX38-DS4 de ide írok hátha tudtok nekem segíteni. A probléma a következő:
Adott az alaplapom egy Geil Black Dragon 2x2GB 1066 CL5-ös mem,GE8800GTS(G92)512 VGA,Q6600 (3GHz)cpu..stb.stb...lásd konfigom
2 hete szórakozik velem a gépem. kékhalál windows alatt többnyire akkor amikor pl töredezettségmentesítés csinálok,zenét hallgatok,stb...ha durván leterhelem a gépet akkor nem...de van, h az előbbi dolgok is mennek rendesen.szóval ilyen össze-vissza kékhalálozik.. Majd van amikor a boot képernyő után/közben lefagy. MIndenféle feszültségeket állítgattam, a memóriát teszteltem memtest86-al semmi baja. Előtte 4db 1gb-corsair 800-asok voltak benne azzal nem csinált semmit. Itt godoltam arra,h a black dragon lesz a ludas..uccu neki szereztem 2db kingmax-ot 667-t. beleraktam gyári időzítéseken ment tegnap egész este. Reggel bekapcsoltam megnéztem a mail-emet majd hátat fordítok a géptől és láss csodát egyszer csak kikapcsol. majd bekapcsolásra megint hibátlan a tápegységgel lehet gond????az is jófajta...meg eddig hibátlan volt. alaplap bios-át már cserélgettem F3 és F5-el is ugyanezt csinálja...
segítsetek légyszi..
mert hiába viszem vissza a ramokat lenyomják memtest86-on és semmi baja..engem néznek hülyének. az gép meg olyan szeszélyes, h van, h 1,5 napig hibátlan.mindenféle nyúzó tesztelés ellenére is..
Üdv és köszi, h végigolvastátok
laci -
haky
senior tag
Sziasztok egy kis segítség kellene:
Adott 2x2GB Geil Black Dragon 1066 5-5-5-15 a gyári időzítése és nem hajlandó még 2,4V-on sem menni.. memória hibát nem dob memtest86-al viszont amint elindítok egy töredezettségmentesítést egyből kékhalál...vagy csak zenét hallgatok akkor is kékhalál, teljesen össze-vissza helyzetekben.. ugyanez 800 -5-5-5-15-ön hibátlan....vigyem vissza a ramokat?alaplap X38-DS4 eddig 800-as ramokkal ment hibátlanul...netán a tápegység?? már minden hülyeségre gondoltam...
üdv és köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Diablo IV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Óra topik
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- CRUCIAL 32GB DDR5 5600MHz CL46
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest