Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
haky
senior tag
Sziasztok!
Igaz nekem nem T-s lapom van hanem sima EX38-DS4 de ide írok hátha tudtok nekem segíteni. A probléma a következő:
Adott az alaplapom egy Geil Black Dragon 2x2GB 1066 CL5-ös mem,GE8800GTS(G92)512 VGA,Q6600 (3GHz)cpu..stb.stb...lásd konfigom
2 hete szórakozik velem a gépem. kékhalál windows alatt többnyire akkor amikor pl töredezettségmentesítés csinálok,zenét hallgatok,stb...ha durván leterhelem a gépet akkor nem...de van, h az előbbi dolgok is mennek rendesen.szóval ilyen össze-vissza kékhalálozik.. Majd van amikor a boot képernyő után/közben lefagy. MIndenféle feszültségeket állítgattam, a memóriát teszteltem memtest86-al semmi baja. Előtte 4db 1gb-corsair 800-asok voltak benne azzal nem csinált semmit. Itt godoltam arra,h a black dragon lesz a ludas..uccu neki szereztem 2db kingmax-ot 667-t. beleraktam gyári időzítéseken ment tegnap egész este. Reggel bekapcsoltam megnéztem a mail-emet majd hátat fordítok a géptől és láss csodát egyszer csak kikapcsol. majd bekapcsolásra megint hibátlan a tápegységgel lehet gond????az is jófajta...meg eddig hibátlan volt. alaplap bios-át már cserélgettem F3 és F5-el is ugyanezt csinálja...
segítsetek légyszi..
mert hiába viszem vissza a ramokat lenyomják memtest86-on és semmi baja..engem néznek hülyének. az gép meg olyan szeszélyes, h van, h 1,5 napig hibátlan.mindenféle nyúzó tesztelés ellenére is..
Üdv és köszi, h végigolvastátok
laci
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ingatlanos topic!
- Okos Otthon / Smart Home
- Konteó topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HP Omen gamer szék Citadel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő