Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
Köszi az állásfoglalást!
Mondjuk annyira nem halok bele abba se ha nem 1200 n megy a 4*1, real alkalmazásban nem sokat számít szvsz. Nemtudom gondolkodok rajta, hogy hogy legyen, mondjuk a mostanit tuti el tudom adni szerintem, igen jó képeségű...
Azért kérdeztem a parancsról, mert én most 32bit win7 et használok, de akkor beírom majd itt is.
-
KaraDani
addikt
van 2*1GB CSX 1066 om, most szeretnék bele még egy párat, de godndolkodom hogy +2*1 legyen vagy +2*2, van értelme a 6giga memónak vajon, átlag felhasználásra, vagy totál felesleges? Figyelembe véve azt, hogy azért "hosszab távra" tervezném ezt most. Tuning meg remélem minden felállásban fog menni azért normálisan, mert a mostanival maximálisan elégedett vagyok 1200@5-5-5-16 2,1V
-
KaraDani
addikt
válasz
barnam_
üzenetére
Tudom, nem az volt a cél! Semmi hangolás nem votl előtte, betoltam 2,3ra meg feljebb nyomtam az időzítéseket, és megnéztem mennyit tudok így elérni. 24/7 1200mhz en használom őket 480 as fsb mellett CL5, úgy kicsit gyorsabban (14sec) lefut természetesen
Ez most szimplán egy mhz hajhászás volt
És ez nem egy drága memo. -
KaraDani
addikt
Sziasztok, ez milyen teljesítménynek számít szerintetek? CSX cec 1066 Metal Cooler
-
KaraDani
addikt
Sziasztok!
Van 2*1 CSX cec 1066 os memóm, most 400*3 mon mennek 5-5-5-15 ön. Van esélyem lejebb tornázni az időzítéseket, vagy ilyen órejeln sansztalan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- További aktív témák...
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vistát én kihagytam, 7 el eddig semmi szenvedés 2 hete van fenn xp mellett, de az xphez azóta nem kellett nyúlnom.
Ez most szimplán egy mhz hajhászás volt
És ez nem egy drága memo.