- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spin
aktív tag
válasz
BigBlackDog #6933 üzenetére
Igen,sajáttal(Ep35-DS3).
De már megoldottam a problémát,nem a ramokkal volt a gond,hanem a proci kapott kevés feszt! -
Spin
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám,mégpedig a következő:
Már napok óta próbálom 4,5 ghz-re tolni az e8400-emet de nem akar összejönni,mindig win töltés közben vagy mikor már betöltött dob egy kék halált.Érdeklődnék,h nem tudnátok-e vmi jó memória időzítést,mert én már mindent megpróbáltam.A ramok 2*2gb geil ultra 1066(5-5-5-15 gyári).1000mhz-en minden gond nélkül mennek,viszont ha feljebb akarom tolni,mármint az fsb-t és hozzá akarom állítani a szorzót,mondjuk,h 1066-on legyen(pl 533*8) akkor már kék halálozik,ekkor próbáltam lazítani az időzítéseken de az sem segített.A ramok,2,122 V-ot kapnak,próbáltam már többet is adni nekik,de a helyzet változatlan.
Tehát a célom az 533*8 stabilan!
Ha valakinek lenne használható tipp,megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Trollok komolyan
- Spórolós topik
- Linux Mint
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest