Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rola636
csendes tag
enemy107 mondta hogy te tudni fogod a megoldást.
A szorzó csökkentéses storyt próbáltam instabil volt nagyon.
- Hova adjak a lapnak és mennyit?
- Olyankor mi a teendő mikor a RAMnak adnék 2.0 Voltot de a boot képernyőre kidobja hogy Overclocking failed sok neki a technika és F1-el BIOSba irányít hogy vegyem visszább máskülönben el sem indul a rendszer?
A RAM most jelenleg valahol 850-860 közt áll. A célom hogy a procit feltegyem egy ilyen 3,6-3,8 közé csak a ha minden igaz a RAM megakaszt. Olvastam a cikkedet a hszeket de ez nekem nagyon kínai sry. -
rola636
csendes tag
-
rola636
csendes tag
Sziasztok
Egy kis segítségre lenne szükségem. Megakadtam a proci tuningal, pedig biztos hogy bírna sokkal többet is E6750-ről van szó és egyszerűen nem tudok túl lépni egy bizonyos FSB szintet, mert elméletileg a RAM nem bírja a kiképzést. Tápom 550W a proci már bizonyította "másoknak", hogy bőven bírja, hűtése is megvan, szal abban szeretnék segítséget kérni főképp Yolantól (hozzá küldtek) hogy hogyan tovább? Sajnos ehhez a RAM részéhez nagyon nem értek, és nem is látom át a dolgot hiába olvastam el kismillió cikket a neten. Linkelek pár képet a rendszerről terhelés alatt (ez az utolsó FSB amin a rendszer stabilan fut) és a BIOSról is hátha valami el lenne baszva, a profilomban megtalálható a jelenlegi configom.
[1kép PRIME Blendel terhelve]
[kép2 BIOS]
[kép3 BIOS]Előre is köszi
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- BestBuy topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Asztalos klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest