- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
rola636
csendes tag
enemy107 mondta hogy te tudni fogod a megoldást.
A szorzó csökkentéses storyt próbáltam instabil volt nagyon.
- Hova adjak a lapnak és mennyit?
- Olyankor mi a teendő mikor a RAMnak adnék 2.0 Voltot de a boot képernyőre kidobja hogy Overclocking failed sok neki a technika és F1-el BIOSba irányít hogy vegyem visszább máskülönben el sem indul a rendszer?
A RAM most jelenleg valahol 850-860 közt áll. A célom hogy a procit feltegyem egy ilyen 3,6-3,8 közé csak a ha minden igaz a RAM megakaszt. Olvastam a cikkedet a hszeket de ez nekem nagyon kínai sry. -
rola636
csendes tag
-
rola636
csendes tag
Sziasztok
Egy kis segítségre lenne szükségem. Megakadtam a proci tuningal, pedig biztos hogy bírna sokkal többet is E6750-ről van szó és egyszerűen nem tudok túl lépni egy bizonyos FSB szintet, mert elméletileg a RAM nem bírja a kiképzést. Tápom 550W a proci már bizonyította "másoknak", hogy bőven bírja, hűtése is megvan, szal abban szeretnék segítséget kérni főképp Yolantól (hozzá küldtek) hogy hogyan tovább? Sajnos ehhez a RAM részéhez nagyon nem értek, és nem is látom át a dolgot hiába olvastam el kismillió cikket a neten. Linkelek pár képet a rendszerről terhelés alatt (ez az utolsó FSB amin a rendszer stabilan fut) és a BIOSról is hátha valami el lenne baszva, a profilomban megtalálható a jelenlegi configom.
[1kép PRIME Blendel terhelve]
[kép2 BIOS]
[kép3 BIOS]Előre is köszi
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Filmvilág
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile (ARPG)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged