Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
Új hozzászólás Aktív témák
-
toyone
őstag
A Dual Cannel miatt jobb a 2*1GB
Itt olvashatsz róla kicsit többet. -
dudika10
veterán
Olyan hatalmas nagy változásra szerintem ne számíts

Más: hogy állítod be 1066-ra? Ha alapon használod az e8400-ad akkor amit be tudsz állítani az 3-as szorzóval 1000MHz vagy 3.33-al 1109MHz, vagy nem?
A System voltage mindíg pirosan villog ha akármit állítasz a feszültségeken, attól parázni nem kell (csak ne nagyon emeld a feszültségeket a normális felé
) -
szasanyi
félisten
Először is ez nem 400, hanem 800Mhz, mert a DDR rövidítés - Double Data Rate, azaz kétszeres adatsebesség. Így aztán 400Mhzx2=800Mhz.
Másrészt minden DDR2 memóriát kezelő alaplapban az alap BIOS beállításokkal 800Mhz fog menni minden memória, ami 800Mhz vagy a feletti sebességet tud.
A részletes beállítást nem tudom elmondani fejből - annyit nem állítgattam -, de lesz aki nagy vágja a témát.MOD: megtaláltam, itt láthatod a lapod BIOS-ának egy részét. A Memory Frekvecy résznál az auto beállítás helyett kell a kívánt RAM sebességet beállítanod, és itt pedig a DDR2 OverVoltage Control Normal értékét a RAM feszültségének megfelelően megnövelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Goddess of Victory:Nikke
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)