Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernyó84
aktív tag
Köszi az infót. Én eddig tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel az alaplappal... Nem akarok én agyonhajtani se memóriát, se procit... Csak ha egy kicsit szükségem van több plusszra, akkor ne 20-30 Mhz legyen az, amit ki tudok sajtolni, hanem mondjuk 100-200 Mhz. Az én Corsair ramjaim mennek 1Ghz-en is Bár eddig nem sokat hajtottam úgy... max 3-4 óraát, ameddig kipróbáltam és játszottam vele egy kicsit, hogy teszteljem.
Nem tudom, hogy ez a lap hogy viszonyul a DDR3 ramokhoz, de ha csak fele olyan jól, mint a Corsair memóriáimhoz, akkor meg vagyok vele elégedve...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest