Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Szép eredmény,de a WinRAR kevés nem?

-
dangerzone
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Oksa, mondjuk most kijön egy pure -black kiadás, ami full fekete. És én azzal szemeztem, de nem tudom ,mikor jelenik meg Magyarországon, meg limitált kiadás, így meg tuti jóval drágább lesz. Na mindegy. Úgyis csak októberben esedékes az egész, mikor megkapom az ösztöndíjam.

Hmm....Hát ezzel az eredménnyel én is tökéletesen elégedett lennék. Mondjuk arra azért kíváncsi vagyok, hogy az alaplap meg a proci mennyit számít, mind az everestes tesztben mind pedig a winraros tesztben.
Winrarnál én 1122 kb/s -es eredményt kaptam.

Mindjárt beállítom úgy a ramokat, hogy a lehető legmagasabb stabil órajelükön menjenek (1097) ,aztán megnézem, úgy mire lesznek képesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő