Hirdetés
- iPhone topik
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elvileg azokon is GMH-k vannak, mint az én moduljaimon, tehát nagyjából ugyanannyit bírhatnak. Nálam a 2.65V BIOS fesz terhelés alatt olyan 2.55 - 2.57V valós fesz lehet, ezzel még elvannak (többet meg nem lehet adni a lapommal), ellenben, ha huzamosabb ideig futnak ien feszen (mondjuk 15-20 perc már annak számít, ahogy tapasztaltam), utána hajlamosak megkergülni. Volt, hogy csak az egyikkel indult a gép, és csak 2.4V BIOS fesz fölött vitte a tesztek után az SPD beállításokat, ami először hajmeresztő volt, mert azt hittem, elpatkolt vmeik chip. Azután észheztértek mindig. Tapasztalataim szerint az én chipjeim durván 10 percig futnak parajelenségek nélkül ien magas feszen gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest