- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalmar01
csendes tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, van nekem egy Corsair Dominator 1066mhz-es DDR2es tuning ramom. Vmilyen furcsa oknál fogva (vagy szar szériát fogtam ki) semmit nem lehet szinte állitani rajta..... feszültség, 2.1V az alap, egy fikarcnyit sem engem emelni mert kék halálozik. időzités 5-5-5-18. Alaplapom P5K, P35 chipset. Direkt azért vettem ilyet mert h ez a lap viszi ezt, de az a poén h overclocking nélkül, biosba belövöm h 1066on menjen a RAM, (alapbol 800on vinné) Oké, elindul minden trendi, everest meg csak 800at ir, meg a tesztprogramok is. Tuninghoz kellene egy kis info mi lehet vele a bibi, mert eléggé RAM limites lett igy a dolog E8200 @ 3.68ghz-nél nem engedi fentebb mer kék halálozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Interactive Brokers társalgó
- OLED TV topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest