- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Íme az új Android Auto!
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Tolhatunk majd vmi tesztet, ha gondolod, és nagyon ráérsz, hogy melyik proci tud többet.

for3l: Jah, időközben észrevettem. Csak aztán lejárt a szerkesztési idő, úgyhogy így marad. Csak nem kapok érte bann-t. Legalább megmosolyogtatja az embert, na.
Magyar vagyok elvégre is na, pénz nélkül is megszerzem, amit akarok.
Különösebben akkora baj tényleg nincs ezzel az eredménnyel. Csak egyik modulom megint rossz. 4 modul lenne most a gépemben. Jobb lenne ha csak 2 lenne ,és nem kéne ramteszteknél sem ennyit vesződni velük. Meg jó lenne olyan memória ,ami órajelben menne picit többet, jobban be tudnám állítani tuningnál az egészet.
Szóval most kipróbálnék másféle memóriákat is. Aztán majd meglátjuk, engedi-e a pénztárcám.

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Patriot Signature Line 8GB DDR4 2666MHz CL19 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Magyar vagyok elvégre is na, pénz nélkül is megszerzem, amit akarok.