Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Valaki ezt le tudná fordítani nekem? Most készülök a középfokú nyelvvizsgára, de alig értem!
Szar vagyok!
Itt valami ''Drive Strengh'' nevű opcióról beszélnek, ami ált. DFI lapoknál van és Tony szerint ez veszélyesebb, mint a magas feszültség!
Ő lenne az:
Drive strength is quite literally the amperage provided @ the specified voltage. You can look at it this way...@ 400mhz, that's 400cycles/second.
Let's say you get punched 400 times, by an smurf. Annoying, but it isn't gonna hurt you.
Now let's replace that smurf with GodZilla. Let him hit ya a couple hundred times. Nothing left of ya but mush, eh?
Ezt ha valaki lefordítaná, azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest