Hirdetés
- iPhone topik
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
benjamin
tag
Helló Mindenki
Kéne egy kis segítség:
Adott az öcsém gépe Gigabyte p35 alaplapú gép, van benne egy A-DATA DDR2 2*1GB 1066+ VITESTA EXTREME EDITION Kit.
Kipróbálásra megkaptam tőle 3 hónapra a memeket 2007 karácsonyig használtam Gigabyte 965P lapban 1000Mhz 5-5-5-15 2.1V-on. Gond nélkül ment, utána 1 hétig áramtalanítva volt a gép, mert épp külföldön voltam. Mikor haza értem bekapcsoltam nem indult el a gép, mindig újraindulgatott.
Áttetem a memeket az öcsém gépébe ott pár újraindulgatás után, már mentek is újra.
Azonban a héten folyamatosan fagyogatnak le a memek, és a gép kikapcsolása után amellett hogy, minden alapbeállításon áll (nincs húzva a gép) egyszerűen 1 óra szarakodás, cserélgetés után, másik memória behelyezését követően valahogy elindul.
A feszemelésre meg automatikusan lekapcsol és újraindulgat a gép folyamatosan.Mi lehet itt a gond?
Én arra gondolok hogy valami beállítás beragadhatott a memóriába, mivel Epp-s, vagy tönkremehetett valami benne.Aki tud érdemlegeset mondani az kérem írjon.
Köszi
Jelenleg még garis, és gariba remélem cserélik, a memek mennek de fagynak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Gitáros topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-F2A55M-S1 AMD FM2/FM2+ alaplap, valamint ajándék proci
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Alaplap, CPU, Processzor, Ram, PSU,
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest